Ivan Perišić naglašava da je opet bilo loše, Luki Modriću ostao gorak okus

Petak, 18. lipnja 2021. 20:19 Napisao/la  SC
Ivan Perišić
Ivan Perišić

Ivan Perišić još je jednom dokazao da je najbolji hrvatski napadač zadnjih nekoliko sezona, sjajnim pogotkom u 47. minuti osigurao je Hrvatskoj remi (1:1) protiv Češke.

- Iskreno, stvarno je bilo loše. Moramo puno bolje. Od Livakovića do zadnjeg igrača, svi moramo dati više. Svi moramo dati više i moramo pobijediti. Slabo smo ušli, dobili gol iz prekida. Poslije smo nešto odigrali, nije to to. Moramo puno bolje, inače ćemo ići doma nakon grupne faze. Imamo još jednu šansu, moramo biti bolji. Bit će teško, Škoti još večeras igraju, a nismo ih nikada pobijedili. Imamo četiri dana za odmor i pričanje, za nekakvu promjenu, kazao je Perišić.

Slično razmišlja kapetan Luka Modrić:

- Definitivno ostaje gorak okus nakon utakmice. Nadali smo se pobjedi, nismo došli do nje. Ušli smo jako loše u utakmicu i neorganizirano. Kasnije smo se konsolidirali, bili bolji, opasniji, možda i mogli zabiti... Nismo uspjeli, moramo se okrenuti Škotskoj, treba nam pobjeda za drugi krug.... Znamo što nam je činiti, moramo pobijediti ako želimo proći i to je dobra stvar. Moramo se oporaviti, analizirati gdje smo griješili i to primijeniti u idućoj utakmici, rekao je igrač utakmice po izboru UEFA-e.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.