Trener Fenerbahcea napokon pojasnio status Dominika Livakovića

Ponedjeljak, 25. ožujka 2024. 12:50 Napisao/la  SC

Potreseni Livaković navodno je rekao da odmah odlazi iz Turske u čemu ga je podržala obitelj

Trener Fenerbahcea napokon pojasnio status Dominika Livakovića

Ismail Kartal napokon je progovorio o statusu Dominika Livakovića, koji je nakon utakmice Trabzonspora i Fenerbahcea bio u središtu pozornosti turske javnosti.

Livakovića su tijekom utakmice tzv. navijači Trabzonspora pogodili bocom s tribina, nakon utakmice udario ga je jedan od tzv. navijača Trabzonspora koji su utrčali na teren.

Potreseni Livaković nakon utakmice navodno je rekao da odmah odlazi iz Turske u čemu ga je podržala obitelj, status vratara hrvatske reprezentacije pojasnio je trener Fenerbachea:

- Livaković je znao da je pogriješio kod gola, poslije utakmice me stidljivo zagrlio. Tresao se od bijesa. Zaplakao je, pa sam i ja njega zagrlio. On je veoma emotivan dečko. Introvertan je. Bio je pod jakim dojmovima. Sada je s reprezentacijom, a kada se vrati, pričat ćemo o njegovom stanju. Njegov otac i porodica su na nogama u Hrvatskoj, ne znamo kakav će se vratiti. Igrači su tužni! Ne odobravaju ovakve događaje. Pitaju se zašto ih druge momčadi tako tretiraju, kazao je Kartal (pogledajte  OVDJE)

Čelnici Fenerbahcea nakon mučnih scena zaprijetili su istupanjem iz Superlige, na svakom gostovanju igrači se osjećaju kao na prvoj liniji bojišnice, strahuju za svoju sigurnost.

Završnica turskog prvenstva postala je kaotična od kada je brutalno napadnut najbolji turski sudac Halil Umut kojega je doslovno nokautirao predsjednik Ankaragucua zbog čega je prvenstvo prekinuto desetak dana.

Situacija se malo primirila, ali nije se smirila, policija očito ne radi dobro svoj posao, u svakoj utakmici postoji latentna opasnost od novih fizičkih sukoba.

Galatasaray i Fenerbahce vode borbu za prvaka u mučnom ozračju (ljestvicu pogledajte  OVDJE)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.