Iličević se nada Bilićevu pozivu nakon blijede utakmice protiv Švedske

Četvrtak, 01. ožujka 2012. 23:43 Napisao/la  I. V.

Igra se još jedanaest prvenstvenih utakmica do početka EURO-a, kaže Iličević o očekivanjima vezanih za poziv izbornika Slavena Bilića

Ivo Iličević vraća se u momčad HSV-a u subotnjoj utakmici protiv Suttgarta, prema najavama trenera Thorstena Finka potencijalni hrvatski reprezentativac počinje utakmicu od prve minute nakon duže stanke uvjetovane povratkom u formu nakon ozljede. Fink očekuje da će s Iličevićem dobiti na većoj probojnosti po desnoj strani, a Iličević očekuje nešto druga nakon što je Hrvatska odigrala blijedu partiju protiv Švedske.
- Igra se još jedanaest prvenstvenih utakmica do početka EURO-a – kaže Iličević o očekivanjima vezanih za poziv izbornika Slavena Bilića, koji je spomenuo da je od Iličevića više očekivao kada je iz Kaiserslauterna prešao u HSV.
S obzirom kako igraju tzv. standardni reprezentativci, Iličević ima realne šanse naći se na popisu putnika za EURO.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.