KRIZA U UKRAJINI

Ognjen Vukojević: Prvenstvo se nastavlja!

Srijeda, 05. ožujka 2014. 10:48 Napisao/la  SC

Ognjen Vukojević, Domagoj Vida, Eduardo da Silva, Darijo Srna i Ivan Strinić igraju u Ukrajini

Politička kriza i ruska invazija Krima morale su ostaviti traga na ukrajinski nogomet. Iz Čornomoreca je otišlo šest igrača, riječ je Austrijancu Markusu Bergeru, Brazilcu Andersonu Santani, Španjolcu Situ Rieri, Argentincu Pablu Fontanelu i Bjelokošćaninu Francku Dja Djedjeu. Protivnik Dinama u Europskoj ligi raskinuo je ugovore na zahtjev igrača, koji su napustili Ukrajinu.

- Znam da je iz Černomoreca otišlo šest igrača, riječ je o strancima koji su željeli otići zbog tih sukoba. Čujem da će uskoro sve biti u redu, situacija se ipak smiruje. Koliko znam, još će jedno kolo biti odgođeno, a onda će se prvenstvo nastaviti. Takve su zadnje informacije koje sam dobio iz Ukrajine, kaže igrač Dynama Ognjen Vukojević, koji živi blizu glavnog kijevskog trga na kojem se mnogo toga događalo, no tjednima nije boravio u njemu jer su bili na pripremama i u kampu.

Ognjen Vukojević, Domagoj Vida, Eduardo da Silva, Darijo Srna i Ivan Strinić posljednje su mjesece provodili izvan Ukrajine.

- Ni obitelji igrača nisu bile u Ukrajini u to vrijeme. Svi su bili u Hrvatskoj. Sad se vraćamo i pripremamo se za prvenstvo, kaže Vukojević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.