IGOR TUDOR, TRENER HAJDUKA

Uspjeh reprezentacije je dio mene!

Petak, 22. studenog 2013. 12:53 Napisao/la  I. J.

Ostvarilo se ono što sam najavljivao o Niki Kovaču, on ima kvalitetu za napraviti dobar posao. Ovo je tek početak, kaže Tudor

Igor Tudor bio je član stručnog stožera Igora Štimca prije nego što je postao trener Hajduka. Štimac je tada umjesto Tudora stručnom stožeru priključio Mišu Krstičevića, kojega je Tudor naslijedio u Hajduku. Ispalo je da je Tudor povukao pravi potez, kada je napustio Štimčev stožer. Hrvatsku je u Brazil odveo Niko Kovač:


- Svi smo sretni, osjećam da je ovaj uspjeh dio mene, jer sam bio u stožeru kod prethodnog izbornika. Ostvarilo se ono što sam najavljivao o Niki Kovaču, on ima kvalitetu za napraviti dobar posao. Ovo je tek početak, uvjeren sam da Hrvatska može napraviti velike stvari u Brazilu, kaže Tudor.

Tudor se osvrnuo na prijedlog oca Ivana Perišića, koji predlaže da se novac od bonusa za prolaz protiv Islanda (pola milijuna eura) donira Vukovaru.

- Nekorektno je dijeliti tuđi novac, smatram da s njime mogu raspolagati samo oni koji su ga zaradili. Hrvatska reprezentacija je u proteklih nekoliko godina podijelila puno novca - milijune. Negativno me iznenadio taj prijedlog, zaključio je Tudor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.