Igor Štimac u reprezentaciju vraća Mladena Petrića i Josipa Šimunića, Sammir na čekanju

Ponedjeljak, 20. kolovoza 2012. 10:19 Napisao/la  SC

- Petrić i Šimunić ni po čemu nisu novi i vraćaju se u konkurenciju. Veselim se njihovu povratku u puni nogometni život. Oni imaju iskustvo i klasu. Sammir će igrati u reprezentaciji nakon što sam sa sobom riješi pitanje načina svog života, rekao je Igor Štimac u razgovoru za Sportske novosti.

Igor Štimac, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, najavio je povratak u reprezentaciju Mladena Petrića i Josipa Šimunića, ustvrdivši da će Sammira pozvati kada bude fizički spreman.

- Petrić i Šimunić ni po čemu nisu novi i vraćaju se u konkurenciju. Veselim se njihovu povratku u puni nogometni život. Oni imaju iskustvo i klasu, rekao je Igor Štimac u razgovoru za Sportske novosti.

- Nešto moramo sakriti od protivnika. Treba govoriti o tome da je Olić zabio tri gola, Petrić koji je opet kandidat za reprezentaciju dva, Perišić jedan, puno je lijepih stvari. Malo se isticalo da je Eduardo, koji je prije toga bio zapostavljen, sjajno reagirao na Poljudu. Dakle, naravno da sam vidio veliki broj slabosti, u prvom redu tu mislim na preveliku raširenost među linijama, nismo držali gustoću, stalno smo je gubili, zorno se vidjelo što se događa kad se igrači ne vraćaju iza lopte nakon što izgubimo posjed, to jednostavno moramo činiti, zato su nam suparnici lako bježali i momčad se izgubila. Međutim, sve će to biti drukčije, s Makedonijom me zanima samo pobjeda, ustvrdio je Štimac još jednom vrativši se na pitanje Sammira.

- Sammir će igrati u reprezentaciji nakon što sam sa sobom riješi pitanje načina svog života i kad fizički bude spreman na razini koja je nužna, dodao je Štimac.a

Popis igrača koji konkuriraju za kvalifikacijsku utakmicu za SP s Makedonijom (7. rujna) izbornik će objaviti u četvrtak.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.