Zatvoreni trening: Štimac sprema zatvoreniju varijantu igre kakvu je protežirao Bilić

Nedjelja, 09. rujna 2012. 22:06 Napisao/la  I. V.

Reprezentacija odradila  zatvoreni trening na kojemu je izbornik Igor Štimac uigravao taktičke varijante za utakmicu protiv Belgije

Hrvatska reprezentacija u nedjelju navečer odradila je zatvoreni trening na kojemu je izbornik Igor Štimac uigravao taktičke varijante za utakmicu protiv Belgije u utorak.

 

Promjene u momčadi nameću se po prirodi posla kojeg naši igrači moraju obaviti u Bruxellesu, gdje može očekivati zatvoreniju varijantu igre. Štimac zapravo nema čime iznenaditi niti se ima čime zamarati, dovoljno je da primjeni jednu varijantu igre koju je njegov prethodnik Slaven Bilić koristio u utakmicama protiv Španjolske ili Italije. Belgija ne igra istim načinom kao Italija i poglavito Španjolska, ali je princip obrane isti.   

 

O kadrovskim promjenama može se spekulirati. Iz momčadi ispada Ivan Rakitić kojega je izbornik medijski "rasčerečio" kao da je jedini krivac za slabu igru protiv Makedonije. U toj varijatni Darijo Srna seli u sredinu, na njegovo mjesto ulazi Domagoj Vida. U momčad vjerojatno upada Nikica Jelavić umjesto Eduarda.

 

Ako Vedran Ćorluka ne bude mogao na njegovo će mjesto Gordon Schildenfeld i time je kadrovska križaljka ispunjena.

Fotogalerija: Slavko Midzor/Pixsell

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.