Igor Štimac: Brazil ima problema u obrani, Hrvatska može iskoristiti takvu šansu

Petak, 09. svibnja 2014. 14:22 Napisao/la  SC

Najveća snaga je momčadski duh, rekao je Štimac o hrvatskoj reprezentaciji

Igor Štimac u intervjuu za brazilski O Globo predstavio je hrvatsku reprezentaciju s pozicije bivšeg izbornika, koji je smijenjen neposredno pred dodatne kvalifikacije za plasman na SP.

- Najbolji igrač je Luka Modrić, tu je Mandžukić, pa Rakitić koji igra sjajnu sezonu u Sevilli, a kapetan Srna je istinski lider tog sastava. Najveća snaga je momčadski duh! Tu je Hrvatska najmoćnija i zbog toga ta ekipa može pobijediti bilo koga bilo gdje, rekao je Štimac, koji šansu Hrvatske u utakmici protiv Brazila vidi u sljedećem:

- Brazil ima sjajan napad, puno kreativnih igrača, zabijaju s lakoćom. Ali, problem je u obrani. Iza četiri zadnja nogometaša ostavljaju previše prostora i to je slabost koja se može iskoristiti, kaže Štimac.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.