WALES - HRVATSKA

Igor Štimac: Neka Wales razmišlja o nama

Ponedjeljak, 25. ožujka 2013. 10:11 Napisao/la  SC

- Utakmica protiv Walesa je važna kao i ona protiv Srbije jer mi i Belgija smo i dalje u mrtvoj utrci, rekao je Štimac

Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala je u ponedjeljak ujutro za Wales gdje je u utorak od 20.45 sati očekuje novi susret u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine. Nakon pobjede nad Srbijom u redovima hrvatske reprezentacije vlada odlično raspoloženje i nitko ne sumnja u pobjedu protiv Walesa, neovisno o tome hoće li i u kakvoj formi zaigrati Gareth Bale.

- Dosta smo se potrošili u utakmici protiv Srbije, ali moramo ići dalje. Nismo mogli trenirati kako treba zbog snijega i zato sam nesretan. Nadam se da ćemo popodne u Walesu odraditi trening, rekao je Igor Štimac, izbornik reprezentacije Hrvatske.

- Utakmica protiv Walesa je važna kao i ona protiv Srbije jer mi i Belgija smo i dalje u mrtvoj utrci. Ne razmišljamo o Baleu, neka oni razmišljaju o nama. Što se tiče problema s ozljedama Josip Šimunić ima rupturu mišića i tek ćemo sutra odlučiti hoće li zaigrati, zaključio je Igor Štimac prije polaska.

Fotogalerija Daniel Kasap

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.