Goal.com: Luka Modrić postao jedan od najboljih igrača na svijetu!

Četvrtak, 06. ožujka 2014. 13:36 Napisao/la  SC

U ovom trenutku na planetu nogomet jedini bolji defenzivni vezni igrač i organizator igre od Modrića je Yaya Toure od kojega počinje, ali i završava većina akcija Manchester Cityja

Od anonimca do Olimpa u godinu dana, glasi naslov teksta objavljenog na španjolskom portalu Goal.com. Tekst je posvećen Luki Modriću, stožernom igraču Real Madrida i hrvatske reprezentacije. Modrić je potvrdio svjetsku klasu u zadnjih pola sata utakmice protiv Švicarske.

Goal.com prepričava Modrićevu transformaciju od kada je 2012. iz Tottenhama došao u Real Madrid. Iako su svi znali da zbog otezanja oko transfera nje prošao pripreme, Modrić je igrao toliko suzdržano da su ga proglasili najvećim promašajem kraljevskog kluba. Jose Mourinho vjerovao je Modriću, koji je polako stjecao snagu i samopuzdanje. Ove sezone Modrić je postao igra oko od kojega počinje igra Real Madrida:

Luka Modrić je jedan od onih igrača koji dođu u veliki klub bez prevelikih očekivana i bez prevelike buke. Neki ljudi u Realu nisu ni čuli za njega. Unatoč teškom startu, bivši igrač Tottenhama je malo po malo stjecao naklonost i poštovanje. Luka je zablistao u završnici prošle sezone. Rastao je sa svakom utakmicom, preuzimao sve veću odgovornost u veznom redu i danas je jedan od najboljih nogometaša svijeta. Posljednjih mjeseci više nema sumnji u njegovu kvalitetu kao veznjaka. nema više sumnje u njegovu kvalitetu kao totalnog nogometaša, piše Goal.com.

Objektivno, Modrić je na svom mjestu zaista postao jedan od najboljih igrača na svijetu. U ovom trenutku na planetu nogomet jedini bolji defenzivni vezni igrač i organizator igre od Modrića je Yaya Toure od kojega počinje, ali i završava većina akcija Manchester Cityja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.