Guillaume Gillet, belgijski strijelac: U udarac sam unio sav moj gnjev!

Srijeda, 12. rujna 2012. 11:24 Napisao/la  SC

Htijeli smo šest bodova, ali ne smijemo biti nezadovoljni. Hrvatska je ipak jedna od najboljih svjetskih reprezentacija, objasnio je nakon prvijenca u dresu Belgije Gillet

Belgija je do boda stigla golom u sudačkoj nadoknadi prvoga poluvremena. Strijelac je bio veznjak Anderlechta Guillaume Gillet, koji je u srazu s Hrvatskom postigao prvi gol u dresu Belgije. Prvijenac je bio za pamćenje. Prava bomba.

- Lopta mi je sjela savršeno. Glupo je reći kako sam znao da ću zabiti, ali čim sam vidio kako mi lopta dolazi odlučio sam ju "stisnuti" svom snagom. U taj sam udarac unio sav svoj gnjev, objasnio je novinarima belgijski junak, koji poput većine svojih suigrača žali što Belgija u srazu s Hrvatskom nije uzela puni plijen.

- Htijeli smo šest bodova, ali ne smijemo biti nezadovoljni. Hrvatska je ipak jedna od najboljih svjetskih reprezentacija. Pokazali smo kako smo dobra momčad i s velikim optimizmom krećemo u nastavak kvalifikacija, zaključio je Gillet.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.