Dragan Skočić: Ne možemo biti zadovoljni, međutim rezultat je realan

Subota, 14. listopada 2023. 14:22 Napisao/la  SC
Dragan Skočić
Dragan Skočić

Hrvatski nogometni savez je objavio vijest sljedećeg sadržaja:

Izbornik mladih Vatrenih Dragan Skočić prokomentirao je gostujući remi s Grčkom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo igrača do 21 godine.

Hrvatska U-21 u Tripoliju je odigrala vrlo sadržajnu utakmicu s domaćinom Grčkom, a naposljeku su obje momčadi postigle po dva pogotka te na svoj konto stavile po jedan novi bod. Mladi Vatreni prvi su primili pogodak, potom preokrenuli rezultat, a Grčka se poraza spasila u samoj završnici.

"Kada uzmemo u obzir da smo primili izjednačujući pogodak u posljednjim minutama, ne možemo biti zadovoljni, međutim rezultat je realan ako pogledamo zbivanja tijekom cijele utakmice. Stvorili smo mnoštvo situacija za postizanje pogodaka, pritom i puno promašivali, dok smo s druge strane mnogo toga ponudili Grčkoj. Ovu generaciju i ovu momčad krasi veliki talent, ali svjesni smo da imamo problema u fazi obrane te negativnoj tranziciji. Ipak, ne sumnjam da ćemo u narednim utakmicama pronaći potrebnu stabilnost i u tim fazama igre", istaknuo je poslije utakmice izbornik mladih Vatrenih Dragan Skočić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.