Domagoj Vida i Dominik Livaković prokomentirali Joška Gvardiola

Utorak, 11. lipnja 2024. 20:56 Napisao/la  SC
Domagoj Vida i Dominik Livaković prokomentirali Joška Gvardiola

Domagoj Vida i Dominik Livaković izašli su pred novinare tijekom redovite konferencije za novinare u Njemačkoj:

Hrvatska prvu utakmicu igra protiv Španjolske:

- Nećemo otkriti tajne kako zaustaviti Španjolce, već smo imali sastanak oko toga. Brzi su, mladi i perfektni, ali imamo svoj plan. Vjerujemo da će svi igrači koji su u kadru biti spremni za utakmicu, svi smo važni, tako se pripremamo. A kako ćemo se braniti kad njihova krila imaju loptu... To ćemo ostaviti za sebe, prenosi HNS izjavu Domagoja Vide, koji će protiv Španjolske sjediti na klupi:

- Za mene je to bila možda najbolja sezona otkako igram, svaka liga je drukčija, svaka sezona je drukčija. Ne gledam sebe, nego klub i momčadi, nismo zadovoljni, imali smo sve u svojim rukama, a na kraju smo sve prosuli. To je škola na kojoj trebamo učiti, vjerujem da ćemo dogodine biti pametniji i hvatati prvo mjesto, rekao je Vida.

- Ovo je moje treće veliko natjecanje u ulozi prvog vratara, s te strane mi je puno lakše u odnosu na prijašnja iskustva. Lakše ću se pripremati, puno manje misliti na neke nepotrebne stvari, znam na što trebam obratiti pozornost, rekao je Livaković.

Vrataru hrvatske reprezentacije trener u Fenerbahčeu postao je Jose Mourinho, koji je dočeka hrvatsku reprezentaciju u Lisabonu:

- Hvala mu što je došao do hotela, velika je čast biti s njim, jedan je od najvećih trenera svijeta, sretan sam zbog toga.

Ovako su Vida i Livaković komentirali Joška Gvardiola:

- A što vi mislite o njemu, ha, ha, ha... Joško je najbolji obrambeni igrač na svijetu, a bit će još bolji, nema se tu što puno reći. Samo da ga zaobiđu ozljede, nadam se da će dostići i prestići Luku, rekao je Vida.

- Stvarno je najbolji obrambeni igrač, može igrati lijevog stopera, vjerojatno može igrati sve pozicije, zabija golove. Znam ga od prvog dana kad je došao u seniorski nogomet, drago mi je što sam prošao s njim te njegove početke, samo mu je nebo granica, naglasio je Livaković.