Domagoj Vida i Dominik Livaković prokomentirali Joška Gvardiola

Utorak, 11. lipnja 2024. 20:56 Napisao/la  SC
Domagoj Vida i Dominik Livaković prokomentirali Joška Gvardiola

Domagoj Vida i Dominik Livaković izašli su pred novinare tijekom redovite konferencije za novinare u Njemačkoj:

Hrvatska prvu utakmicu igra protiv Španjolske:

- Nećemo otkriti tajne kako zaustaviti Španjolce, već smo imali sastanak oko toga. Brzi su, mladi i perfektni, ali imamo svoj plan. Vjerujemo da će svi igrači koji su u kadru biti spremni za utakmicu, svi smo važni, tako se pripremamo. A kako ćemo se braniti kad njihova krila imaju loptu... To ćemo ostaviti za sebe, prenosi HNS izjavu Domagoja Vide, koji će protiv Španjolske sjediti na klupi:

- Za mene je to bila možda najbolja sezona otkako igram, svaka liga je drukčija, svaka sezona je drukčija. Ne gledam sebe, nego klub i momčadi, nismo zadovoljni, imali smo sve u svojim rukama, a na kraju smo sve prosuli. To je škola na kojoj trebamo učiti, vjerujem da ćemo dogodine biti pametniji i hvatati prvo mjesto, rekao je Vida.

- Ovo je moje treće veliko natjecanje u ulozi prvog vratara, s te strane mi je puno lakše u odnosu na prijašnja iskustva. Lakše ću se pripremati, puno manje misliti na neke nepotrebne stvari, znam na što trebam obratiti pozornost, rekao je Livaković.

Vrataru hrvatske reprezentacije trener u Fenerbahčeu postao je Jose Mourinho, koji je dočeka hrvatsku reprezentaciju u Lisabonu:

- Hvala mu što je došao do hotela, velika je čast biti s njim, jedan je od najvećih trenera svijeta, sretan sam zbog toga.

Ovako su Vida i Livaković komentirali Joška Gvardiola:

- A što vi mislite o njemu, ha, ha, ha... Joško je najbolji obrambeni igrač na svijetu, a bit će još bolji, nema se tu što puno reći. Samo da ga zaobiđu ozljede, nadam se da će dostići i prestići Luku, rekao je Vida.

- Stvarno je najbolji obrambeni igrač, može igrati lijevog stopera, vjerojatno može igrati sve pozicije, zabija golove. Znam ga od prvog dana kad je došao u seniorski nogomet, drago mi je što sam prošao s njim te njegove početke, samo mu je nebo granica, naglasio je Livaković.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.