DARIJO SRNA PORUČUJE

Ako budemo ovako igrali, nemamo šanse za SP!

Četvrtak, 16. kolovoza 2012. 12:07 Napisao/la  I. J.

Bilo je jako loše, mislim da gore ne može. Dobro je ako izvučemo pouke iz ovog poraza, kaže Srna

Kapetan Darijo Srna realno je sagledao stanje stvari u reprezentaciji, koja je prije dva meseca na EURO-u odigrala neodlučeno protiv finaliste (Italije) i doživjela tijesan poraz od europskog prvaka (Španjolska). Isti igrači u istim dresovima protiv Švicarske su igrali kaotičan nogomet nedostojan ugleda hrvatske reprezentacije:

- Bilo je jako loše, mislim da gore ne može. Dobro je ako izvučemo pouke iz ovog poraza, znamo da nas za dvadesetak dana čekaju utakmice u zahtjevnoj skupini protiv Makedonije i Belgije, kaže Srna koji je bez okolišanja izjavio sljedeće:

- Ako budemo igrali kao što smo igrali protiv Švicarske, Hrvatska nema šanse putovati u Brazil. Treba biti objektivan i reći da smo zvižduke zaslužili, čak ih je bilo i malo. Svi znamo koliko možemo, moramo podignuti glave. Novi izbornik stavio je nove zahtjeve pred nas, nova taktika ovog puta nije urodila plodom. Stručni stožer ima dovoljno vremena da razmisli i povuče pozitivne poteze, zaključuje Srna.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.