Chris Coleman: Ponosan sam na svoje igrače, Hrvatska je jednostavno prekvalitetna

Srijeda, 27. ožujka 2013. 14:00 Napisao/la  SC

- Na odmor smo lako mogli otići s dva golaprednosti. Utakmica bi tada otišla u drugome smjeru, objasnio je Coleman

Reprezentaciju Walesa petnaestak je minuta dijelilo od jednog od najvećih rezultata u povijesti. Hrvatska je izmakla golovima u samome smiraju utakmice. No, unatoč tome na Otoku su zadovoljni evidentnim napretkom pod vodstvom izbornika Chrisa Colemana.

- Razočaran sam, ali istodobno i ponosan na svoje igrače. Pružili su odličnu partiju, bili su ravnopravni s jednom od najboljih reprezentacija svijeta. Na kraju je do izražaja ipak došla kvaliteta Hrvatske, koja ima niz odličnih igrača, objasnio je nakon utakmice izbornik Walesa i dodao:

- Imali smo nekoliko dobrih prilika i mislim da smo zaista dobro izgledali u prvome poluvremenu. Na odmor smo lako mogli otići s dva gola prednosti. Utakmica bi tada otišla u drugome smjeru, zaključio je Coleman.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.