Chris Coleman, izbornik Walesa: Nećemo forsirati Balea protiv Hrvatske ako ne bude spreman

Nedjelja, 24. ožujka 2013. 10:41 Napisao/la  SC

Ne znam da li će sve biti u redu, ključna će biti iduća 24 sata. Ako ne bude spreman nećemo riskirati. Ne želim to raditi jer ne bi bilo fer prema Tottenhamu, rekao je Coleman. Bale je zamijenjen protiv Škotske zbog želučane viroze

Tek što su se smirile strasti nakon velike pobjede nad Srbijom, hrvatski nogometaši okrenuli su se novom ispitu koji ih u utorak očekuje na gostovanju kod Walesa. Izabranici Chrisa Colemana u petak su pobijedili Škotsku 2:1, a Gareth Bale, zvijezda Tottenhama, zamijenjen je poluvremenu utakmice. Balea je mučila ozljeda zgloba, iako je nogometaš otkrio da je izašao nakon 45. minuta zbog želučanih problema.

- Sve je u redu, nemam problema sa zglobom. Imao sam problema sa želučanom virozom i bit ću spreman za Hrvatsku, Bale je nakon utakmice napisao na Twitteru.

- Bio je bolestan i dobio je neugodan udarac, ali htio je igrati, rekao je Chris Coleman, izbornik Walesa.

- Rekao je da se dobro osjeća, ali onda je zaradio novi udarac i nismo htjeli riskirati. Ne znam da li će sve biti u redu, ključna će biti iduća 24 sata. Ako ne bude spreman nećemo riskirati. Ne želim to raditi jer ne bi bilo fer prema Tottenhamu. Nikada nisu branili da igra za reprezentaciju. Gareth voli igrati za nacionalnu vrstu, ali moramo paziti na njega, ustvrdio Coleman.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.