Borna Sosa: U HNS-u su dva mjeseca imali informaciju da imam ponudu Njemačke

Nedjelja, 09. svibnja 2021. 09:16 Napisao/la  SC

Zlatko Dalić je znao ili je morao znati da Sosa odlazi ako novi njemački reprezentativac govori istinu

Borna Sosa
Borna Sosa

Borna Sosa u raztgovoru za Index objasnio je zveć poznato, uzeo je njemačko državljanstvo jer Zlatko Dalić očito na njega nije računao, ima 24 godine i ne želi propuštati prilike kakvu mu je omogućio njemački savez.

Nema to veze sa srcem kao što domoljubno podvaljuje Dalić nego s razumom, a najgore u svemu je da netko laže.

Evo zašto:

- U HNS-u su dva mjeseca imali informaciju da imam ponudu Njemačke. Ja sam osobno to javio jednom direktoru. Zaista ne bih o imenima. Gotovo je. Rekao sam im da imam ponudu Njemačke i da s njima razgovaram. To je bilo to, nitko mi se iz HNS-a nije obratio nakon toga. Oni su donijeli svoju odluku, ja sam donio svoju, nema nikakvog zla i ne treba stvarati tenzije. Pokušavam objasniti ljudima da je ovo odluka poslovne prirode. Mnogi me zovu izdajnikom, ali ne razumiju da ja i dalje volim Hrvatsku najviše na svijetu i to će uvijek biti moja zemlja, zemlja moje obitelji i prijatelja. Ne igram za hrvatsku reprezentaciju, ali i dalje volim svoju zemlju. U poslovnom svijetu ja sam se odlučio igrati nogomet za Njemačku, kazao je Sosa.

Dakle, Dalić je znao ili je morao znati da Sosa odlazi ako novi njemački reprezentativac govori istinu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.