Ante Budimir najavio subotnju utakmicu protiv Španjolske

Srijeda, 12. lipnja 2024. 19:04 Napisao/la  SC
Ante Budimir najavio subotnju utakmicu protiv Španjolske

Ante Budimir najavio je utakmicu protiv Španjolske, u 33. godini napadač Osasune odigrao je najbolju sezonu u karijeri zbog čega se prometnuo u prvog napadača hrvatske reprezentacije:

- Igram nogomet cijelo vrijeme, nastojao sam biti bolji svaki dan. Nisam razmišljao da nisam pozvan ili da imam trideset i plus. Tu sam, zdrav sam. Izbornik je govorio da će zvati one koji mogu pomoći. Imao sam priliku nakon par sezona odraditi kompletne pripreme. Tako sam ušao u sezonu, na taj način je i trener stekao povjerenje. Dobio sam više minuta i sve je krenulo putem kojim sam priželjkivao. Na koncu sam zabio dosta golova i biti pred sam kraj sezone u vrhu. To me čini sretnim i ponosnim, kaže Budimir.

- Igrali smo prije godinu dana Ligu nacija sa Španjolskom i na zadnjem Euru. Susrećemo se često. Poznat je njihov specifičan nogomet. Posjed i da umrtve protivnika. Mogu biti brzi, okomiti i mislim da oni kao ekipa lijepo ih je gledati. Uživamo svi, smatra Budimir.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.