Sastanak HNS - Hajduk: Čelnici Hajduka traže od saveza sastanak otvoren za javnost!

Ponedjeljak, 25. svibnja 2015. 10:35 Napisao/la  SC

Sastanak između HNS-a i Hajduka dobio poseban medijski značaj budući da Hajduk slovi jedinom ozbiljnom opozicijom aktualnoj vrhušci HNS-a

Danas se u Zagrebu održava sastanak između čelnika HNS-a i Hajduka, bilatelarni sastanak zakazan je u podne u hotelu Hilton. Prije odlaska u Zagreb iz Hajduka su poslalo sljedeće priopćenje:

Predlažemo da sastanak predstavnika HNS-a i Hajduka, koji će se održati u ponedjeljak 25. svibnja s početkom u 12 sati u sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza, bude otvoren za javnost kako bi mediji mogli suštinski i transparentno prenijeti atmosferu i događanja sa sastanka. Podsjećamo da je sastanak zatražen od strane Hajduka s ciljem rješavanja postojećih problema u hrvatskom nogometu.Teme o kojima želimo raspravljati nisu isključivo vezane uz utakmicu Hrvatska - Italija, koja će se 12. lipnja odigrati u Splitu, niti se radi isključivo o odnosu Hajduka i HNS-a već se teme na kojima Hajduk inzistira tiču ukupnog stanja u hrvatskom nogometu i rješavanja postojećih problema. Zbog svega navedenog smatramo da bi nazočnost predstavnika medija dogovorenom sastanku pomogla da se u javnosti iznese prava slika s događaja, stoji u priopćenju kojeg je potpisao predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Sastanak Hajduka i HNS-a pun je kontroverzi, počev od toga da je Brbić suspendiran zajedno s članovima NO-a zbog toga što su odbili igrati utakmicu protiv Dinama, pa sve do toga da se uskoro bira novo vodstvo Hajduka.

Sastanak između HNS-a i Hajduka u Zagrebu nekoliko je puta odgađan, u međuvremenu je dobio poseban medijski značaj budući da Hajduk slovi jedinom ozbiljnom opozicijom aktualnoj vrhušci HNS-a.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.