Ranko Ostojić: Dio kamera na Poljudu uopće ne bilježi prolazak osoba

Srijeda, 24. lipnja 2015. 15:44 Napisao/la  SC

Ministar unutarnjih poslova izjavio je da policiji treba još barem dva dana da pregleda nadzorne kamere

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić izjavio je da policiji treba još barem dva dana da pregleda nadzorne kamere sa splitskog Poljuda, dodavši kako je utvrđeno da su tamo postavljene i neke kamere koje uopće ne bilježe što se događa na stadionu na čijem je travnjaku prije 10-tak dana iscrtan kukasti križ, uočen 12. lipnja na utakmici reprezentacija Hrvatske i Italije.

- Sustav je manjkav, dio kamera uopće ne bilježi prolazak osoba i to će biti dosta bitno. Ima kamera koja snima, uredno je postavljena kao kamera i već su napravili testiranje i utvrdili da osoba koja gleda kroz tu kameru zaista može vidjeti osobu, ali u onome dijelu snimljenoga nema nikoga, izjavio je Ostojić uoči sjednice Vlade.

Splitska je policija u subotu, 13. lipnja, dan nakon utakmice, izuzela dio travnjaka na stadionu Poljud na kojem je zamijećen kukasti križ, te ga je poslala u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić" u Zagreb.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.