Priznanja za Zlatka Dalića, Ivicu Šurjaka, Ivana Gudelja i HNS

Četvrtak, 14. rujna 2023. 21:04 Napisao/la  SC
Ivan Gudelj
Ivan Gudelj

HNS je objavio sljedeću vijest:

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić i izbornik Vatrenih Zlatko Dalić primili su vrijedna priznanja na Simposaru, dvanaestom međunarodnom sportskom simpoziju, održanom u Sarajevu.

Kustić je primio priznanje za najbolji Savez, a Dalić za najboljega trenera u regiji nakon još jednog sjajnog rezultatskog ostvarenja hrvatske nogometne reprezentacije osvajanjem srebra na završnom turniru Lige nacija ovoga lipnja u Nizozemskoj.

Hrvatski nogometni savez na Simposaru su predstavljali i član Izvršnog odbora Darko Raić Sudar, tehnički direktor A i U-21 reprezentacije Stipe Pletikosa, glavni instruktor Petar Krpan i operativni asistent u uredu predsjednika Blago Jakovljević.

U okviru manifestacije nagradu za životno djelo dobili su legende Hajduka Ivica Šurjak i Ivan Gudelj.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.