PREDSTAVA ZA JAVNOST

IO smijenio Komisiju za suđenje

Srijeda, 10. veljače 2021. 09:50 Napisao/la  Igor Vranić

Riječ je o običnoj lakrdiji vodstva HNS-a

Marijan Kustić i Damir Mišković, pozdrav  iz Dubaija
Marijan Kustić i Damir Mišković, pozdrav iz Dubaija Foto: screenshot

Izvršni odbor HNS-a smijenio je Komisiju nogometnih sudaca HNS-a Izvršnog odbora HNS-a na čelu s dopredsjednikom HNS-a Antom Kulušićem!

Kao što se moglo očekivati nakon istupa Damira Miškovića, Ante Kulušić u praksi je pristao smijeniti samoga sebe.

Izvršni odbor HNS-a smijenio je komisiju koju je imenovao, naravno da je na djelu nova predstava za javnost kakvih je u povijesti HNS-a bilo napretek!

Riječ je o običnoj lakrdiji koja ne može temeljito promijeniti ustroj hrvatskog nogometa sve dok HNS vode isti ljudi koji su prvo odlučili da Ante Kulušić, Domagoj Vučkov, Draženko Kovačić, Ante Vučemilović-Šimunović mlađi, Vlado Svilokos i Igor Pristovnik postanu članovi Komisije nogometnih sudaca HNS-a, a onda su isti odlučili da ukinu komisiju nakon šajberovskog istupa dopredsjednika Damira Miškovića.

Sada će se dogoditi već viđeno!

Izvršni odbor HNS-a zajedno sa smijenjenim predsjednikom Komisije za suce Antom Kulušićem odredit će neku novu komisiju ili povjerenika koja će voditi sudačku organizaciju, forma nije važna.

Važno je da se ništa u nakaradnom sustavu neće promijeniti osim što će najbolji hrvatski suci u idućem razdoblju suditi pod dodatnim pritiskom zbog straha od kazni.

Da farsa bude potpuna, pobrinuli su se Damir Mišković i Ante Kulušić.

Nakon utakmice Rijeka - Šibenik tijekom koje je VAR sudac Goran Gabrilo ukrao igračima show, Mišković je iz Dubaija najavio čišćenje sudačke organizacije upravo u društvu Ante Kulušića.

U Dubaiju su boravili članovi Izvršnog odbora HNS-a Damir Mišković, Ante Kulušić, Tomislav Svetina i Nenad Horvatić zajedno s glavnim operativcem HNS-a Marijanom Kustićem.

Po povratku iz Dubaija, gdje je HNS potpisao ugovor o suradnji sa savezom UAE, održao se sastanak Izvršnog odbora HNS-a kojemu je nazočio Kulušić.

Odluci o smjeni komisije jedino se usprotivio prvi dopredsjednik HNS-a Ante Vučemilović-Šimunović, koji ima više ovakvih utakmica u nogama od svih članova Izvršnog odbora HNS-a zajedno.

Vučemilović-Šimunović nagledao se ovakvih predstava proteklih tridesetak godina, zadnja smjena Komisije za sudaca dogodila se 2017. godine upravo na pritisak Damira Miškovića.

Tada je predsjednika komisije Dušana Kukića zamjenio Ante Kulušić, naravno da se u sudačkoj organizaciji ništa nije promijenilo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.