Izvršni odbor HNS-a odlučuje o domaćinstvu utakmice između Hrvatske i Bugarske

Ponedjeljak, 15. lipnja 2015. 13:29 Napisao/la  SC

Splitska policija demantirala medijske navode da sa svastikom imaju veze policijski službenici


Izvršni odbor HNS-a na sastanku u ponedjeljak trebao bi između ostalog odlučiti gdje će se igrati kvalifikacijska utakmica između Hrvatske i Bugarske. Utakmica se 10. listopada trebala igrati u Splitu, ali nakon što se tijekom utakmice protv Italije na poljudskom travnjaku dogodila svastika, na poljudskim tribinama bojkot čelnika Hajduka i gradske vlasti, HNS namjerava promijeniti domaćinstvo utakmice.

Naravno da HNS sada strijepi pred novom kaznom UEFA-e, prema neslužbenim informacijama očekuje se novčana kazna i oduzimanje bodova iako je Hrvatska vrlo blizu suspenzije. Zapanjujuća je razina nemoći HNS-a, čelnici kojega su priznali da su prije utakmice imali dojavu o kukastom križu, ali ništa nisu mogli učiniti.

Splitska policija demantirala je medijske navode da sa svastikom imaju veze policijski službenici! Prema tvrdnjama splitske policije, ni jedan policijski službenik nema veze s kaznenim djelom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.