HNS odredio gdje se igrati utakmica Lige nacija između Hrvatske i Portugala

Srijeda, 12. lipnja 2024. 18:14 Napisao/la  SC
HNS odredio gdje se igrati utakmica Lige nacija između Hrvatske i Portugala

HNS je objavio sljedeću vijest:

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza donio je odluku kako će utakmica Uefine Lige nacija između Hrvatske i Portugala biti odigrana na stadionu Poljud u Splitu.

Hrvatska će utakmicu posljednjeg kola u skupini A Lige nacija odigrati na Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, 18. studenoga u Splitu, a spektakl protiv Portugala započet će u 20:45 sati.

Izvršni odbor već je prije donio odluku kako će utakmica protiv Poljske 8. rujna biti odigrana u Osijeku, a dvoboj protiv Škotske 12. listopada u Zagrebu.

Dvije najbolje momčadi u skupini plasirat će se u četvrtfinale Lige nacija koje će biti odigrano u ožujku 2025. godine, nakon čega slijedi Final Four u lipnju iste godine.

U prethodnom izdanju Lige nacija, hrvatska reprezentacija osvojila je srebrnu medalju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.