HNS će osigurati ulaznice navijačima koji su planirali put u Abu Dhabi

Četvrtak, 14. ožujka 2024. 11:53 Napisao/la  SC
HNS će osigurati ulaznice navijačima koji su planirali put u Abu Dhabi

Hrvatski nogometni savez objavio je vijest sljedećeg sadržaja:

Hrvatski nogometni savez razumije logističke izazove koje je hrvatskim navijačima izazvalo preseljenje međunarodnog prijateljskog turnira iz Ujedinjenih Arapskih Emirata u Egipat.

Premda Hrvatski nogometni savez nije omogućio kupnju ulaznica za turnir u Abu Dhabiju dok nismo imali jamstva da će turnir biti odigran prema rasporedu, određen broj navijača hrvatske reprezentacije isplanirao je put u Abu Dhabi.

Hrvatski nogometni savez će tim navijačima omogućiti besplatne ulaznice za obje utakmice hrvatske reprezentacije u Egiptu, kao i dolazak na trening hrvatske reprezentacije za vrijeme boravka u Kairu. Za one navijače kojima odlazak u Kairo neće biti izvediv, a imali su isplaniran put u Abu Dhabi, HNS će omogućiti dolazak na neku od domaćih utakmica hrvatske reprezentacije ove godine.

"Žao nam je zbog ovakvog nepredviđenog raspleta, no Savez je morao reagirati da zaštiti interes reprezentacije jer turnir u Abu Dhabiju ne bi bio odigran te bi reprezentacija izgubila mogućnost za dvije važne provjere uoči Eura. Razumijemo da je takav rasplet utjecao na dio naših navijača te im na ovaj način želimo iskazati zahvalnost što su u svakom dijelu svijeta uz reprezentaciju", izjavio je voditelj odjela za prevenciju, sigurnost i integritet HNS-a Jurica Jurjević.

Svi navijači koji su imali kupljenu avionsku kartu za Abu Dhabi mogu se javiti na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s priloženom kartom te će povratno dobiti detalje o preuzimanju ulaznica i dolasku na trening reprezentacije.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.