Gianni Infantino službeno čestitao Marijanu Kustiću na brončanoj medalji

Srijeda, 21. prosinca 2022. 14:15 Napisao/la  SC
Marijan Kustić i Gianni Infantino
Marijan Kustić i Gianni Infantino

Gianni Infantino službeno je čestitka predsjedniku Hrvatskog nogometnog saveza, Marijanu Kustiću, na osvajanju brončane medalje Vatrenih na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Evo čestitke predsjednika FIFA-e:

Poštovani predsjedniče,

Hrvatska je prošle subote, 17. prosinca, na velebnom stadionu Khalifa International, osvojila brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Kataru pobijedivši Maroko 2:1. Još jednom vam iskreno čestitam na novom uspjehu hrvatskog nogometa.

Također bih želio izraziti našu iskrenu zahvalnost vašoj reprezentaciji za njen doprinos uspjehu ovog 22. izdanja FIFA Svjetskog prvenstva, koje je bilo nezaboravna proslava nogometa, ne samo zbog izvanredne izvedbe vaše momčadi.

Osobno sam bio jako sretan i ponosan što sam u vašoj nazočnosti mogao prisustvovati svim utakmicama hrvatske reprezentacije, dvaput protiv Maroka, odnosno protiv Kanade, Belgije, Japana, Brazila i Argentine.

Prenesite moje čestitke svima koji su pridonijeli ovom rezultatu, igračima, izborniku Zlatku Daliću, ali i tehničkoj i liječničkoj ekipi i, naravno, navijačima koji su u Katar došli u velikom broju.

Takvi rezultati uvijek se temelje na napornom radu, profesionalizmu i posvećenosti detaljima, kao i strasti i ljubavi prema igri. Sve ovo jamči obećavajuću budućnost i nedvojbeno će utrti put budućim uspjesima.

Želim Vama, poštovani predsjedniče, dragi Marijane, puno radosti, zdravlja i sreće u Novoj godini.

S poštovanjem,

Gianni Infantino

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.