Zlatko Vujović: Ako se Hajduk postavi kako treba, teško može izgubiti utakmicu

Srijeda, 04. listopada 2023. 12:59 Napisao/la  T. B.
Zlatko Vujović
Zlatko Vujović Foto: HNK Hajduk

Nakon što su u nedjelju na prepunoj poljudskoj ljepotici pobjedili Dinamo, igrače Hajduka čeka Jadranski derbi na rasprodanoj Rujevici.

- Hajduk je zasluženo pobijedio Dinama iako je prikazani nogomet, posebice u prvom dijelu, bio daleko ispod očekivanog. Gledatelji nisu ništa vidjeli u prvih 45 minuta. Nastavak je ponudio malo bolju i sadržajniju igru, ali i to je bilo daleko od onoga što se očekivalo od obje momčadi. U konačnici najvažnija je pobjeda, kaže Zlatko Vujović.

U subotu se na Rujevici igra za prvo mjesto:

- Rijeka nema takvu igračku kvalitetu da može pobjediti Hajduk. Domaćini su mlada, potenta momčad, ali ako se hajdukovci postave od prve minute kako treba, teško da mogu izgubiti utakmicu. Sportski je vjerovati i nadati se pobjedi. Naravno da domaćini neće istrčati s bijelom zastavom, ali Hajduk je u ovom trentku igrački kvalitetnija momčad i stoga su bliži osvajanju tri boda. Imaju Riječani u svojim redovima niz kvalitetnih igrača, čuvara mreže Labrovića, povratnika u HNL Pjacu, Jankovića, Ivanovića, Pašalića, Selahija... Drago mi je da se Pjaca vratio u HNL, šteta što zbog problema sa ozljedama nije napravio pravu karijeru. Još ima vremena za to, Rijeka mu je idealna prilika, zaključio je Vujović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.