Valdas Dambrauskas pozdravio Tonija Bilića i upozorio da Rijeka zna igrati velike utakmice

Subota, 14. svibnja 2022. 23:51 Napisao/la  Toni Bilić
Valdas Dambrauskas
Valdas Dambrauskas Foto: HNK Hajduk

 Valdas Dambrauskas bio je zadovoljan nakon pobjede protiv Istre (3:1).

- Vrlo sam sretan što ste se vratili. Press konferencije bez vas nisu iste, kazao je trener Hajduka kolegi Toniju Biliću, koji je propustio presicu prije utakmice.

- Neću ići u Šibenik u nedjelju, gledat ću na televiziji. U nedjelju nas čeka trening. Čekaju nas dvije utakmice do kraja sezone. Pogodak koji smo primili je trenerova odgovornost. Od prvog dana kada sam došao rekao sam igračima da želim igru. Malo smo promijenili momčad nakon Rijeke. Imali smo nekoliko igrača koji su imali problema s ozljedama. Nikola Kalinić je tek jučer trenirao. Mikanović je isto imao problema. Zato smo se odlučili na rotacije, rekao je Dambrauskas.

Kako ste doživjeli atmosferu na tribinama?

- Ne znam s čim usporediti ovaj klub. Znate u kojim sam klubovima radio. Neki imaju dobre igrače, predsjednike, ali ove navijače ne mogu usporediti s ničim.

Je li pobjeda na Rujevici Hajdukova prednost za finale kupa?

- Finale će biti drukčija utakmica. Ne može se usporediti s utakmicom na Rujevici. Tamo se jedna momčad borila za svoj san, dok je druga igrala ne baš prijateljsku utakmicu, ali s drukčijom motivacijom. Znamo kako Rijeka igra u velikim utakmicama.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.