Torcida na Poljudu prizivala nevolje povicima "Ajmo, ajmo ustaše" i za "Za dom spremni!"

Ponedjeljak, 25. studenog 2013. 09:55 Napisao/la  Ivan Jelić

Skandiranje izazvalo je oduševljenje mnogobrojnih gledatelja na Poljudu

Nakon što je Josip  Šimunić poslije pobjede u doigravanju nad Islandom, kojom se hrvatska nogometna reprezentacija plasirala na Svjetsko prvenstvo, pozivao navijače pokličom "Za dom!",  još gori povici čuli su se na utakmici između Hajduka  i Osijeka.

Sredinom prvog poluvremena, nakon što je podignula transparent podrške Vukovaru, Torcida je počela skandirati "Za dom!", a ostatak navijača odgovarao je "Spremni!". Nedugo zatim dio navijača predvođen Torcidom počeo je potom skandirati "Ajmo, ajmo ustaše, ajmo, ajmo ustaše", te "U boj, u boj za narod svoj".

Skandiranje izazvalo je oduševljenje mnogobrojnih gledatelja na Poljudu. Sve to u 60. minuti Toricida je začinila novom bakljadom.

Svaki komentar je suvišan.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.