Tomislav Kiš postao višak, Igor Tudor ne računa na mladog napadača

Petak, 20. prosinca 2013. 09:03 Napisao/la  Ivan Jelić

Hajduk namjerava posuditi ili podati mladog napadača

Mladi napadač Tomislav Kiš tijekom zimskog prijelaznog roka napustit će Hajduk. Dvije su opcije, prva je da otiđe na posudbu u neki od klubova koji su zainteresirani za njega (Maribor, Slaven Belupo, Istra 1961...) , druga  je da ga klub proda uz obeštećenje od 500.000 eura. Koji će klub platiti toliki iznos za igrača koji je vrlo malo igrao?

 Kiš nije u ozbiljnim kombinacijama trenera Tudora za proljetni dio sezone,  bijeli bi ga rado poslali negdje na posudbu. Ugovor sa Hajdukom ga veže do ljeta 2016. godine. Njegovi zastupnici Miroslav Blažević jr. i Robert Novosel obavili su razgovor s predsjednikom kluba Marinom Brbićem, traži se najbolja solucija koja bi trebala zadovoljiti svih. Iskazao je Kiš svoju darovitost, no nije se naigrao niti kod bivšeg trenera Miše Krstičevića, niti kod njegov nasljednka Tudora. Nitko nije postao igrač sjedeći na klupi za pričuve.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.