Sven Tin Sušić zahvalio Nenadu Gračanu na lijepim riječima, njegova je želja BiH

Ponedjeljak, 28. listopada 2013. 18:00 Napisao/la  Ivan Jelić

Izuzetno sam počašćen interesom izbornika mlade reprezentacije Nenada Gračana, kaže Sušić

Novi izbornik mlade hrvatske reprezentacije U-21 Nenad Gračan svoj prvi radni zadatak odradio je u subotu gdje je na Poljudu gledao derbi između Hajduka i Lokomotive. Posebno ga je ugodno igrom iznenadio vezist bijelih Sven Tin Sušić:

- Sušić je jako zanimljiv mladi igrač. Iskazao je nespornu kvalitetu i ako ga stric Safet (Sušić, izbornik reprezentacije BIH-a, op. a.) ne pozove u reprezentaciju, rado bih ga želio vidjeti u dresu mlade hrvatske reprezentacije. Tako kvalitetnih mladih, zadnjih veznih igrača nam nedostaje. Za mene je on veliko otkriće i trebam se raspitati o njemu, kazao je Gračan nakon derbija.

Sven Tin Sušić  uzvratio je na lijepim riječima:

- Izuzetno sam počašćen interesom izbornika mlade reprezentacije Nenada Gračana, njegove pohvale puno mi znače. Moja je velika želja zaigrati za Bosnu i Hercegovinu i  napravit ću sve što bude u mojoj moći da otputujem u lipnju na Svjetsko prvenstvo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.