RIJEKA ŽELI TONČIJA KUKOČA

Hajduk traži visokih 750 tisuća eura za odštetu

Četvrtak, 31. svibnja 2012. 22:55 Napisao/la  I. J.

Splićani za Kukoča postavili visoku odštetu, Blažević odlazi za 500 tisuća eura

 

 

 

Goran Blažević, čuvar mreže Hajduka, odlazi u Wislu, a Rijeka želi Tončija Kukoča, glavne su priče na Poljudu. Špekulira se da je Rijeka pokazala zanimanje da na Kantridu dovede mladog napadača bijelih Tončija Kukoča. Navodno su Riječanima, Splićani jasno poručili da može otići uz obeštećenje od 750 tisuća eura!

Blažević je pak jedan je od četvorice reprezentativaca koje  izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić neće povesti na Europsko prvenstvo. Unatoč tome Blažević bi mogao nakon godine dana na vratima bijelih karijeru nastaviti u poljskom prvoligašu Wisli iz Krakowa. Još dok je branio vratar Šibenika Blaževića su čelnici poljskog prvoligaša željeli dovesti u svoje redove, no tada je Šibenčani  odbio ponudu Wisle od 400 tisuća eura.

Čelnici poljskog kluba ne odustaju od nakane da ga ipak dovedu, Splićani bi bili zadovoljni ponudom od 500 tisuća eura.


 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.