NAPOLI NE ODUSTAJE

Hoće li Radošević igrati zajedno s Cavanijem?

Utorak, 22. siječnja 2013. 18:54 Napisao/la  Ivan Jelić

U utorak su se na Poljudu pojavila dvojica predstavnika kluba iz Napolija 

Iako su talijanski mediji u ponedjeljak obznanili vijest da je Napoli odustao od dovođenja Hajdukova reprezentativca Josipa Radoševića, to nije točna informacija.

Naime, u utorak su se na Poljudu pojavila dvojica predstavnika kluba iz Napolija, stigli su u pratnji starijeg brata Hajdukovog igrača Antonija i razgovarali su o transferu Josipa Radoševića.

Napoli je je ponudio u prvoj varijanti bijelima 2,5 milijuna eura što su Splićani odbili. Navodno su čelnici Napolija spremni nešto malo povećati ponudu nakon što je Parmu zadovoljila potraživanja Hajduka odštetnim iznosom od 3,3 milijuna eura. Hajduk je prihvatio Parominu ponudu, ali je Radošević odbio otići u Parmu.

Pregovori između Napolija i Hajduka su u tijeku. Radošević je već ranije dogovorio svoje uvjete sa Napolijem ako se transfer realizira.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.