Potencijalni američki kupci Hajduka stigli u Split uoči tematske sjednice Gradskog vijeća

Utorak, 08. listopada 2013. 09:35 Napisao/la  I. J.

Prema neslužbenim informacijama Amerikanci su spremni javiti se na javni natječaj, navodno nude investiciju od oko 300 mil. kuna, spremni su preuzeti sve obveze uključujući kreditne

Potencijalni kupci Hajduka iz SAD ponovo su u Splitu. Odvjetnik Michael Glover, ovlašteni predstavnik skupine ulagača, vratio se u Split netom prije održavanja tematske sjednice Gradskog vijeća koja se održava u srijedu. Na sjednici posvećenoj ustroju i poslovanju Hajduka zacijelo će biti riječi o američkoj ponudi.

Glover je sa suradnikom Seadom Karaselimovićem kontakitrao Ured gradonačelnika Iva Baldasara, koji se javno zalaže za privatizaciju Hajduka. Veliki financijski problemi i dugovi opterećuju normalno funkcioniranje kluba koji je u Splitu prvo politički, pa tek onda sportski problem.

Prema neslužbenim informacijama Amerikanci su spremni javiti se na javni natječaj, navodno nude investiciju od oko 300 mil. kuna, spremni su preuzeti sve obveze uključujući kreditne.

Amerikanci su u srijedu najavili konferenciju za novinare.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.