PONIŽENI HAJDUK Igor Tudor: Prekrasno se osjećam, hvala na takvom pitanju!

Četvrtak, 05. prosinca 2013. 11:12 Napisao/la  SC

Ne mogu kazniti igrače, jer zbog loše financijske situacije u klubu dečki ne primaju premije, pa neće biti ni kazni.  Loše smo ušli u utakmicu, loše smo je završili, kaže predsjednik Hajduka Marin Brbić

Hajduk nikada nije doživio poraz (0:5) u Maksimiru kao u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Hrvatske. Bijeli su u HNL izgubili na maksimirskom travnjaku 1994. godine rezultatom 0:4.  Trener Hajduka Igor Tudor na upit novinara kakav se osjeća poslije teškog poraza, ironično je odgovorio:

- Prekrasno! Stvarno prekrasan osjećaj! Hvala na tako lijepom pitanju, odgovorio je Tudor s osjetnom dozom cinizma.

Tudor je teško podnio visoki poraz od Dinama, posebice nakon vrlo dobre predstave u nedjeljnom prvenstvenom derbiju.

- Nisam raspoložen za govor, što mogu reći nakon ovoga? Svojim igračima nemam što zamjeriti, sve naše mane i sve Dinamove vrline došle su do punog izražaja. Rezultat nije realan, ali nije realno ni da zadnje tri utakmice ostajemo neporaženi protiv Dinama.  Dinamo je svoju dominaciju uspio pretvoriti u pogotke, naša  je realnost nešto drugo i moramo se što prije okrenuti Zadru i Rijeci, kazao je Tudor.

S druge strane Zoran Mamić nije krio sreću zbog izvrsne partije svoje momčadi.

- Ovo je melem na rane koje smo zaradili proteklih mjeseci. Do sada nismo imali puno sreće, primali smo pogotke u sudačkim nadoknadama, sada nam se sve vratilo. Lijep je osjećaj dobiti najvećeg rivala s ovakvom igrom i normalno da sam jako sretan. Ipak, i dalje ne razmišljam ostanku na klupi, rekao je Mamić.

- Kao kapetan moram preuzeti krivicu. Ispričavam se navijačima Hajduka, ovo je stvarno velika sramota, mislim da se nikad nije dogodio ovakav poraz. Okrećemo se prvenstvu, Kup je izgubljen. Dinamo je prošao u polufinale, rekao je kapetan Hajduka Mario Maloča.


- Ne mogu kazniti igrače, jer zbog loše financijske situacije u klubu dečki ne primaju premije, pa neće biti ni kazni.  Loše smo ušli u utakmicu, loše smo je završili. Ovo je jedna od najgorih utakmica nakon dugo vremena. Otišao sam do igrača, rekao sam im da nije smak svijeta. To je nogomet, događa se. Čestitam Dinamu, zasluženo su nas dobili, rekao je predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.