Nogometaši Hajduka otputovali u Tursku, Tudor vapi za napadačem

Ponedjeljak, 20. siječnja 2014. 13:50 Napisao/la  Ivan Jelić

Za vrijeme priprema u Turskoj bijeli će odigrati 6 prijateljskih utakmica

U ponedjeljak su Hajdukovci otputovali na desetodnevne pripreme u Tursku. Najprije su autobusom iz Splita otputovali do Sarajeva, potom su zrakoplovom odletjeli do Istanbula, odakle su putovali do Antalyije gdje će boraviti do 1. veljače.

Tudor poveo 26 igrača
Trener Igor Tudor na put je poveo 26 igrača: Kalinić, Stipica, Tomić (vratari), Mikanović, Z. Milić, A. Milić, Milović, Vršajević, Anđelković, Pašalić, Maglica, Andrijašević, Iluridze, Jozinović, Maloku, Tomičić, Bukva, Maloča, Nižić, Busha, Kušeta, Bradarić, Bašić, Sušić, Lučić i Kouassi.

Na Poljudu su ostali Caktaš i Bencun, koji se nalaze u fazi rehabilitacije nakon operativnih zahvata, dok će proljetni dio sezone na posudbi odigrati Džoni (Cibalia), Jonjić (Osijek), Kiš ( najvjerojatnije Celje), Kovačić (najvjerojatnije Solin), Ljubičić (Hrvatski dragovoljac), Mujan (Dugopolje), Zoungrana (Primorac 1929).

Za vrijeme priprema u Turskoj bijeli će odigrati 6 prijateljskih utakmica: 22. siječnja protiv njemačkog drugoligaša Sandhausena, 25. siječnja odigrat će dvije utakmice, jedna će momčad igrati protiv ruskog prvoligaša Amkar Perm, druga protiv momčadi iz Južne Koreje Gyeongnan. Četvrti protivnik bijelima bit će austrijski prvoligaš Wolfsberger, dan prije povratka kućama Splićani će ponovno odigrati dvije utakmice, protiv rumunjske Universitatea Cluj i Dinama iz Tbilisija, kluba u kojem je karijeru započeo prošloljetna prinova bijelih Iluridze.

Sportski direktor Goran Vučević ostao je u Split u nakani da pokuša riješiti neki transfer, točnije prodaju nekog od igrača (Pašalić, Maloča, Kouassi…), odnosno ne bi li pronašao napadača za kojim toliko vapi trener Tudor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.