Nikola Kalinić na predstavljanju spomenuo dolazak Ivana Perišića

Utorak, 08. veljače 2022. 12:20 Napisao/la  T. B.
Nikola Kalinić
Nikola Kalinić

 Nikola Kalinić u utorak je službeno predstavljen na Poljudu, iskusni napadač simbolično je potpisao ugovor pred televizijskim kamerama.

Navijači Hajduka sanjaju povratak Ivana Perišića, evo što kaže Nikola Kalinić:

- Perišić i Džeko su me sinoć zvali. Rekao sam mu da sve ovisi o njemu kao je ovisilo o meni.

Što vam je rekao trener Verone Igor Tudor?

- S njim sam imao prijateljski odnos. Družili smo se i pričali na terenu i izvan njega. On je puno toga pomogao. Da je on rekao da ne mogu ići, ja ne bih došao. Rekao mi je da poštuje moju odluku. Hvala mu na tome.

Kako ćete se  slagati s Markom Livajom? Hoće li trebati dva "baluna"?

- Neće trebati dva "baluna", dosta je jedan. Mislim da ćemo se dobro slagati i da ćemo biti dobar tandem. Marko je veliki igrač. Puno znači za Hajduk. Nadam se da će ovako nastaviti i da ću mu ja pomoći - odgovorio je Kalinić.

Koliko se promijenio Hajduk u proteklih 12 i pol godina?

- Puno toga se promijenilo. Tu je moj kum Mirko s kojim sam igrao. On je sada pomoćnik direktora. Stvorila se kvalitetna ekipa. Pratim Hajduk non-stop. Igraju dobro. S Lovrom se čujem stalno. Želim biti dio ekipe i da na kraju sezone ako Bog da ostvarimo naše ciljeve. Igranje za Hajduka podrazumijeva da se boriš za vrh. Mislim da možemo i ove godine to. Prvenstvo će bit zanimljivo. Puno stvari se treba poklopiti da se ostvari cilj. Četiri ekipe se bore za isti cilj. Idemo pobijediti prvu slijedeću.

Karijeru vam je obilježila i Rusija, Svjetsko prvenstvo 2018. godine?

- Ne bih to htio komentirati. Fokusiran sam sada na Hajduk. Reprezentacija igra dobro, plasirala se na Svjetsko prvenstvo. Želim im svu sreću. Neka samo tako nastave.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.