NFL zvijezda David Diehl postao član Hajduka, bivši igrač Real Madrida spreman doći na probu

Petak, 06. srpnja 2012. 23:16 Napisao/la  Ivan Jelić

Francisco Pavon (32), bivši igrač Reala iz Madrida, ponuđen je Hajduku

NFL zvijezda i dvostruki osvajač Super Bowla, David Diehl, igrač New York Giantsa čija je majka podrijetlom iz Hrvatske, posjetio je u petak Hajdukovce  na poslijepodnevnom treningu. Slikao se sa stručnim stožerom i igračima, trener Krstičević darovao mu je Hajdukov dres, trening-majicu te loptu s potpisima svih igrača. Stigao je na Poljud posredstvom Fredija Fiorentinija. Učlanio se u Hajduk, a potom je pozirao s NFL prstenima i članskom iskaznicom Hajduka

 Francisco Pavon (32), bivši  igrač Reala iz Madrida, ponuđen je Hajduku! Pavon je osam godina nosio  bijeli  dres Kraljevskog kluba iz Madrida sa kojim osvojio je 2 titule prvaka španjolskog prvaka, Kup Kralja, Ligu prvaka i Interkontinentalni kup. Igra na poziciji stopera.  Nakon što je prije pet godina ozlijedio koljena karijera mu je krenula silaznom putanjom, iz Reala se  preselio u Zaragozu, potom u Arles iz Avignona. Navodno je spreman je doći na probu kako bi se stručni stožer uvjerio koliko je spreman izdržati naporne treninge. Cijena mu je 150.000  eura po sezoni.

Fotogalerija Ivana Ivanović

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.