Nadzorni odbor dao zeleno svjetlo, Josip Radošević odlazi u Napoli za 3 mil. eura

Petak, 25. siječnja 2013. 21:27 Napisao/la  Ivan Jelić

U ponedjeljak Radošević odlazi na pregled u Rim u jednu od tamošnjih klinika

Josip Radošević karijeru će nastaviti u talijanskom prvoligašu Napoliju. Nadzorni odbor Hajduka prihvatio je ponudu Napolija od 3 milijuna eura, čeka se samo još da predsjednik talijanskog kluba Aurelio de Laurentis stavi svoj potpis.

U ponedjeljak Radošević odlazi na pregled u Rim u jednu od tamošnjih klinika, nakon toga će potpisati ugovor s novim klubom u Villi Stuart u nazočnosti vlasnika svjetloplavih Laurentisa.

Sada već bivši hajdukovac i standardni hrvatski reprezentativac igrat će za drugu momčad Napolija (Primaveru) kako bi se što prije prilagodio načinu igranja na Apeninskom poluotoku. Osim toga Napoli ima višak stranaca, nekih od njih trebaju se riješiti kako bi se Radošević pridružio Cavaniju i društvu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.