Momčad Bešiktaša stigla u Split, Igor Tudor raduje se utakmici protiv Slavena Bilića

Srijeda, 09. listopada 2013. 16:43 Napisao/la  SC

Hajduk i Beškitaš igraju u četvrtak od 19 sati

Nogometaši Bešiktaša predvođeni trenerom Slavenom Bilićem sletjeli su u srijedu poslijepodne u splitsku zračku luku. Momčad uglednog turskog prvoligaša odigrat će u četvrtak (19) na Poljudu prijateljsku utakmicu protiv Hajduka čime je Bilić pokušao financijski pomoći matičnom klubu.

- Jasno da u ovoj utakmici rezultat nije u prvom planu. Želim lijep i dopadljiv nogomet, vjerujem da će navijači uživati. Priliku će u ovom dvoboju dobiti igrači koji u posljednje vrijeme nisu bili u prvom planu da vidim koliko i što mogu. U svakom slučaju drago mi je što se susrećem s Bilićem. Igrali smo zajedno i bit će lijepo odmjeriti snage s njegovom momčadi. On je zasluženo tamo gdje jest, svima nam je uzor i pokazatelj gdje se može dospjeti predanim radom. Iskreno, ne pratim dovoljno tursku ligu, ali svjestan sam snage Bešiktaša i općenito turskog nogometa. Mislim da je privilegija za Hajduk što ima priliku igrati protiv jednog tako slavnog kluba, rekao je Igor Tudor u najavi utakmice.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.