Mišo Krstičević se ispričao samo predsjedniku Marinu Brbiću, ni riječi o Sergiju Krešiću

Petak, 15. veljače 2013. 16:35 Napisao/la  Ivan Jelić

Želio bih se ispričati predsjedniku kluba Marinu Brbiću zbog ponašanja. Nije to bilo zbog nekih mojih osobnih interesa, sve je to bilo zbog želje da Hajduk bude što bolji, kaže Krstičević

Hajduk na otvaranju drugog dijela sezone gostuje u Koprivnici gdje ga u subotu čeka dvoboj sa Slaven Belupom koji traži način kako da izbori plasman u Europsku ligu. Proteklih dana bilo je burno na Poljudu na relaciji Brbić-Krešić-Krstičević. Zbog povišenog krvnog tlaka strateg bijelih izostao je s tri treninga.

- Želio bih se ispričati predsjedniku kluba Marinu Brbiću zbog ponašanja koje nije bilo u redu s moje strane. Sastanak nije bio bajan, bio je pun nervoze. Ne mogu kazati da nisam temperamentan, da nisam iskočio iz nekih normalnih okvira. Nije to bilo zbog nekih mojih osobnih interesa, sve je to bilo zbog želje da Hajduk bude što bolji, kazao je Krstičević na konferenciji za novinare.

Krstičević se nije ispričao sportskom direktoru Krešiću, što ukazuje da nešto ne štima. Bilo je upitno da li će Krstičević voditi momčad u Koprivnici.

- Na sastanku je dogovoreno tko je zadužen i odgovoran za pojedine stvari. Ja odgovaram za igru i rezultate prve momčadi, ja i moj stožer. Zna se točno tko što treba raditi i za što odgovara. Hajduk je iznad svih nas i nema se nitko pravo zezati s imenom Hajduka. Svatko treba odgovarati za svoj rad, kaže Krstičević.

Znači li to da nema suradnje između sportskog direktora Krešića i vas?

- Radim svoj posao i za njega odgovaram.

Inzistirali ste na dovođenju Plazonića?

- Izuzetno mi je drago što sam uspio dovesti Plazonića, točnije vratiti ga na Poljud. Kada mu spomenete ime Hajduk njemu se cakle oči od sreće.

Kako će se cjelokupna situacija odraziti na stanje u svlačionici?

- Nisam tri dana vodio treninge, i bez mene su igrači radili zdušno. Igrači su svjesni što nas čeka na proljeće, momčad ima karakter i vjerujem u njih.

Slaven Belupo?

- Čeka nas teška utakmica, blatnjav teren. Belupo je stabilna momčad, financijski i igrački. Ima dosta dobrih igrača, brzih, imaju iskusnog lisca Vugrineca, inače meni najdražeg igrača s kojim sam radio u svojoj dosadašnjoj trenerskoj karijeri. Sa 35 godina vuče cijelu momčad naprijed. Nećemo se braniti, pokušat ćemo kroz igru dođi do pobjede, zaključuje Krstičević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.