Mislav Karlogan: Trener je alat, uvijek volim da se više priča o igračima

Četvrtak, 20. listopada 2022. 15:12 Napisao/la  Toni Bilić
Mislav Karlogan
Mislav Karlogan

Pred Hajdukom je najveći hrvatski derbi, u 14. kolu HNL-a u petak (18 sati) igra protiv Dinama.

- Osjećam se odlično, motivirano, osjećam veći stupanj odgovornosti, kazao je trener Hajduka Mislav Karlogan uoči prvoga derbija protiv Dinama:

- Ne bojim se ničega. Nije ništa gotovo, ima još 70-ak bodova u igri, o porazu uopće ne razmišljam. Rezultati Dinama sve govore. Maksimalan respekt kolegi Čačiću. Kada se priča o krizi, mi imamo pet bodova više nego prošle sezone. Neke stvari su dosta ilustrativne u tom smislu. Bavimo se sobom. Treba vjerovati, ja uvijek vjerujem da je moja momčad najbolja. Kvalitetna atmosfera će nam dati impuls. Uz dobar plan i dobru igru vjerujem da možemo osvojiti tri boda, rekao ja Karlogan.

Pobjeda u derbiju bi možda učvrstila vašu poziciju?

- Najvažnije je da pobijedimo. Naravno da bi bilo jako dobro dobiti prvi derbi. Trener je alat. Uvijek volim da se više priča o igračima.

Puno se priča o suđenju, je li se to reflektira na momčad?

- Praksa je da ne komentiramo suđenje. Greške se događaju, ali važno je da nisu namjerne.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.