MAXTV PRVA LIGA

Hajduk napokon pobijedio Istru na Poljudu

Subota, 09. studenog 2013. 21:02 Napisao/la  Ivan Jelić

Utakmica 16. kola: Hajduk - Istra 1961 2:0

MAXtv Prva liga – 16. kolo

HAJDUK – ISTRA 1961 2:0

Stadiona na Poljudu. Gledatelja: 15.000

Sudac: Igor Pristovnik (Zagreb)

Strijelci: 1:0 Pašalić (13), 2:0 Kouassi (37)

Žuti kartoni: Bradarić, Pašalić, Andrijašević (Hajduk), Jo (Istra)

HAJDUK: Kalinić, Milović, Maloča, Nižić, Vršajević (80 Bašić), Jozinović, Bradarić, Sušić (61 Andrijašević), Pašalić, Kouassi, Maglica (74 Maloku)

ISTRA: Ježina, Obšivač, Čagalj, Budicin, Woon, Filipović, Blagojević, Jo, Franjić, Sačer, Radonjić

Nogometaši Hajduka uspjeli su pobijediti Istru na Poljudu! Boljom i agresivnijom igrom u prvom dijelu utakmice, momčad Hajduka stekla je prednost od dva pogotka prednosti.

U 13. minuti Koaussi je izbjegao pažnji pulskih stopera, u dvojbenoj poziciji krenuo s loptom prema kaznenom prostoru gostiju i onda prizmenim dodavanjem omogućio Pašaliću da u padu zatrese praznu mrežu - 1:0.

U 37. minuti Sušić je započeo akciju tijekom koje je Jozinović prošao lijevom stranom i pripremio Koaussiju pogodak za 2:0.

U drugom dijelu Hajduk je mirno čuvao vodstvo, a nogometaši Istre uglavnom su bezuspješno pokušavali nešto veći posjed lopte pretvoriti u pogodak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.