Marin Brbić odgovorio Zdravku Mamiću: Potok nekada nabuja, pa postane rijeka!

Ponedjeljak, 02. prosinca 2013. 09:32 Napisao/la  SC

Dinamo i Hajduk u derbiju 18. kola odigrali neodlučeno (2:2), nije se obistinila najava Zdravka Mamića da će Dinamo pregaziti Hajduk kao plitki potok

Dinamo i Hajduk odigrali su utakmicu bez pobjednika (2:2), Ante Maglica donio je Hajduku bod pogotkom u 91. minuti. Dinamo je većim dijelom utakmice bio nešto bolji, ali je završnica utakmice pripala Hajduku. Na kraju se nije obistinila najava Zdravka Mamića da će Dinamo pregaziti Hajduk kao plitki potok:

- Potok nekada nabuja, pa postane rijeka!, rekao je nakon utakmice Marin Brbić, predsjednik Hajduka i dodao:

- Zadovoljan sam bodom, igrom i zadovoljan sam kako su se stvari općenito razvijale. Utakmica je bila jako lijepa, na koncu rezultat je realan. Nadam se da ćemo osvojiti šest bodova do kraja polusezone. Ovo nam znači puno, to je znak da će proljeće biti zanimljivo, pokazali smo da smo al pari s Dinamom. Volio bih da ovako bude i u srijedu, da opet izjednačimo u 92. minuti, kazao je Brbić.

- Obje su momčadi igrale lijepi nogomet i mogli su uživati svi, od gledatelja na tribinama do onih pred malim ekranima. Dinamo je igrao kod kuće i imao je koju šansu više od nas, ali nismo se htjeli braniti i za to smo dobili nagradu. Imali smo i mi šansi, a Kalinić je uz to obranio nekoliko prigoda. Ovaj rezultat je dobar za prvenstvo, koje će biti zanimljivije. Od nas u srijedu možete očekivati Hajduk koji će težiti igri, kao uostalom i danas. No, tu je protivnik. Ne ovisi sve o jednoj ekipi, rekao je nakon remija na Maksimiru trener Hajduka Igor Tudor.

 

- Naravno da nisam zadovoljan ishodom kada smo imali cijelo vrijeme utakmicu pod kontrolom, posebno u drugom poluvremenu. Međutim, utakmica se igra 90 minuta i mi moramo biti koncentrirani cijelo vrijeme. Drago mi je da je Hajduk došao otvoreno igrati u Zagreb jer mi uvijek imamo jednolične utakmice kada se svi u Maksimiru zatvore pa moramo probijati bunkere. Ovo je veliki korak naprijed za naš nogomet u cjelini, smatra Zoran Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.