BRBIĆ NOVI PREDSJEDNIK HAJDUKA

Jako Andabak uskoro postaje većinski vlasnik

Srijeda, 04. srpnja 2012. 17:40 Napisao/la  Ivan Jelić

Brbić je čovjek od povjerenja najvećeg pojedinačnog dioničara Jake Anadbaka

Sjednica Nadzornog odbora Hajduka održana u srijedu trajala je više  od šest sati, predsjednik NO-a Josip Paladino novinarima je priopćio vijest koja se znala prije početka sastanka. Marin Brbić novi je predsjednik Hajduka! Brbić je čovjek od povjerenja najvećeg pojedinačnog dioničara Jake Anadbaka, odluka NO-a znači da se Andabak nalazi korak do konačno preuzimanja kluba, kada će postati većinski vlasnik Hajduka:

- Članovi Nadzornog odbora jednoglasno su za  predsjednika Hajduka izabrali  Marina Brbića. U užem izboru bilo je 5 kandidata,  odluka nije bila laka, ali je na kraju jednoglasno donesena. S prijedlogom da Brbić bude  novi predsjednik izaći ćemo pred vijećnike Gradskog vijeća, koji će donijeti konačnu odluku. Vjerujemo da će potvrditi naš izbor, kazao je Paladino.

 

Kada će klub dobiti toliko željeni kredit od 60 milijuna kuna?

 

- Vjerujemo u narednih nekoliko  dana kada bi se trebao konačno  realizirati dogovor s bankom oko dobivanja kredita. Dobro znate koliko nam je potrebno tih 60 milijuna, do 15. srpnja moramo riješiti mnoge financijske probleme, kaže Paladino.

 

Što je s igračkim kadrom, dolaze  Maglica, Belle, Vršajević, Stojanović, Sušić…

 

- Što se tiče igračkog kadra, to trebamo usuglasiti sa stručnim stožerom. Sve ćemo učiniti ne bi li se momčad osnažila za novu sezonu. O imenima ne bih za sada pričao,  zaključio je  Paladino.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.