Brbić: Gračanu su jako interesantni igrači koje je jedan naš klub posudio talijanskim drugoligaškima

Subota, 02. studenog 2013. 09:22 Napisao/la  Ivan Jelić

Zaprepašćeni smo izborom igrači, koji po drugoj talijanskoj ligi igraju po petnaestak minuta, jedan vratar pozvan je iz Druge HNL. Pored njih je desetak igrača iz dva bliska kluba, kaže predsjednik Hajduka Brbić

Ni jednog igrača Hajduka nema na popisu novog izbornika U-21 reprezentacije Nenada Gračana za predstojeće kvalifikacijske utakmice za plasman na Europsko prvenstvo protiv Švicarske i Latvije, koje će se odigrati u Puli. Gračanov izbor razljutio je predsjednika bijelih Marina Brbića:

- Izbornika ne zanima igrač, koji je zabio dva gola Dinamu (Mario Pašalić, op. a.) u derbiju, ali zato su mu jako interesantni svi igrači koje je jedan naš klub posudio drugoligaškim klubovima iz Italije. Zaprepašćeni smo izborom igrači, koji po drugoj talijanskoj ligi igraju po petnaestak minuta, jedan vratar pozvan je iz Druge HNL. Pored njih je desetak igrača iz dva bliska kluba. Ne znam je li Gračan sastavljao popis prije nego što je Bencun ozlijeđen. Možda ni njega ne bi bilo, iskazao je svoje ogorčenje Brbić

Caktaš i Bencun su ozlijeđeni, Mikanović je dobio pretpoziv, dok Pašalić i Kiš nisu ni u kakvim kombinacijama izbornika Nenada Gračana. Brbić u svojoj izjavi aludira na Gračanov popis na kome su se našli igači Rijeke na posudbi, Antonini Čulina (Spezia), Mato Miloš (Siena) i Simon Sluga (Pomorac).

Čulina je bio standardni U-21 reprezentativac kod izbornika Nike Kovača, Slugu je Kovač pozvao tijekom zadnjeg okupljanja. Miloš i Sluga nastupili su na U-20 Svjetskom prvenstvu u Turskoj.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.