Mišo Krstičević uoči Koprivnice: Preko Kupa je ovog trenutka puno lakši plasman u Europu

Utorak, 02. travnja 2013. 14:26 Napisao/la  Ivan Jelić

-  Meni Kup nije ulaznica ili niti izlaznica za potpisivanje ili ne potpisivanje novog ugovora sa Hajdukom. Predsjednik kluba Brbić kazao je kako Nadzorni odbor odlučuje o mojem ugovoru, objasnio je uoči prvog polufinala Kupa trener Hajduka

Trener Mišo Krstičević poranio je u utorak održati presicu uoči prve utakmice polufinala Kupa Hrvatske koju Hajduk u srijedu igra u Koprivnici protiv Slaven Belupa. Petnaestak minuta prije 09 sati pozvao je novinare na brifing. Nakon što je odradio službeni dio sa novinarima, izveo je igrače na trening a potom su Splićani iza podneva zrakoplovom odletjeli za Zagreb gdje će bijeli čekati dvoboj sa Belupom. Po završetku sraza u Koprivnici neće se vraćati u Split, ostati će u glavnom gradu u kojem ih ih u nedjelju čeka prvenstveni sraz sa Interom u Zaprešiću:

- Milić je dobio udarac u kuk i ide na snimanje da se vidi o čemu se radi. Ozobić, Tomaš, Milović i Jonjić su i dalje izvan treninga. Posljednja dvojica kojima je slomljena jagodična kost u prvenstvenom ogledu sa Belupom još nisu dobili maske. Ne bi želio ulaziti u neke dublje analize zbog čega nisu njih dvojica još dobili maske za lice kako bi mogli trenirati, igrati. Sve je na liječnicima. Oremuša je imao virozu, nije trenirao no vjerujem da će ipak zaigrati, Maglica je dobio udarac u glavu u srazu sa Zagrebom ima tri kopče na glavi, liječnici će ga nadam se uspjeti "pokrpati". Vraća se u momčad Andrijašević koji je odradio kaznu od dvije utakmice zabrane igranje, podnio je izvješće trener bijelih o stanju u momčadi.

Mnogi vide priliku za izlaz u Europu preko Kupa. Igrači najavljuju da će od prve minute u Koprivnici napasti domaćina:

- Istina je da je preko Kup u ovom trenutku puno lakši put do plasmana u Europsku ligu nego kroz prvenstvo. U Kupu su u igri četri utakmice i mislim da imamo se pravo nadati da može osvojiti Rabuzinovo sunce dakako maksimalno respektirajući tri preostale momčadi Slaven Belupo , Lokomotivu, Cibaliju. Dobar rezultat za nas bi bio ne izgubiti jer to je samo prvo poluvrijeme dvoboja sa Belupom, uzvrat se igra na Poljudu i tu će vjerujem pasti odluka tko će se plasirati u finale. U petak sam na Kantridi gledao ogled Rijeke i Belupa, momčad iz Koprivnice odmarala je nekolicinu igrača za današnji dvoboj sa nama. Oni to mogu sebi priuštiti, mi ne možemo jer su nam ozlijede prorijedile igrački kadar. Iako nisu bili kompletni prikazali su dobar nogomet. Čeka nas teška utakmica u Koprivnici. Osim toga i teren će biti težak za igru, kiša ga je dobro natopila, padao je i snijeg. Neke utakmice po takvom teškom, blatnjavom travnjaku smo odigrali više nego dobro i to me raduje.

Belupo još nije osjetio slast pobjede u proljetnom dijelu sezone:

- Imaju puno bolju i kvalitetniju momčad nego što to pokazuju rezultati u nastavku sezone. Sigurno je da će oni učiniti sve ne bi li nas iznenadili, izbacili iz Kupa . Njima je ostala jedina šansa da se pokušaju preko Kupa plasirati u Europsku ligu .Svjesni smo te činjenice. Osvajanje Kupa bio bi lijepi kraj jedne priče koju smo započeli minulog ljeta , bila bi to najbolja nagrada za igrače koji su uložili toliko truda, rada i znoja tijekom sezone.

Do kraja sezone ostalo je nešto više od mjesec i pol dana , Krstičeviću na ljeto ističe ugovor o novom se u klubu ništa ne priča ne spominju se:

- Meni Kup nije ulaznica ili niti izlaznica za potpisivanje ili ne potpisivanje novog ugovora sa Hajdukom. Predsjednik kluba Brbić kazao je kako Nadzorni odbor odlučuje o mojem ugovoru. Ništa ne potenciram, mene zanima samo ono što se događa na travnjaku a ljudi koji vode klub vjerujem da će pravilno procijeniti shodno rezultatima momčadi na kraju sezonu kakvu će odluku dnijeti, zaključio je Krstičević.

Najvjerojatniji sastav: Blažević, Oremuš, Maloča, Lima, Jozinović, Vršajević, Andrijašević, Kouassi, Caktaš, Maglica, Vuković

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.