Krstičević ne želi Portugalca Limu, Hajduku ponuđen Paragvajac Barrios

Četvrtak, 13. rujna 2012. 10:26 Napisao/la  Ivan Jelić

 Lima me ne zanima. Pobjegao je tijekom ljetnih priprema s Kupresa i takav igrač mi nije potreban, kaže Krstičević

Potrugalac Ruben Lima još se uvijek nije pojavio u Splitu iako je bilo najavljeno da će se početkom tjedna priključiti suigračima na treninzima. Čini se da i neće doći, jer je trener Mišo Krstičević jasno poručio klupskim čelnicima:

 - Lima me ne zanima. Pobjegao je tijekom ljetnih priprema s Kupresa i takav igrač mi nije potreban, kaže Krstičević.

Krstičević je od prvog dana uveo željeznu disciplinu, što je najbolje osjetio Trebotić koji je zbog nezadovoljstva otišao u Lokomotivu.

Ljetna pridošlica iz Osijeka,  napadač Anton Maglica, nikako da se oporavi. Magnetska rezonancija pokazala je da ima rupturu mišića i neće konkurirati za momčad u utakmici protiv Intera u Zaprešiću. Krstičević u vrhu napada koristi mladog Tomaša i Vukovića.

Hajduku je ponuđen 25-godišnji Paragvajac Diego Barrios, koji je prošlu sezonu odigrao u dresu čileanskog prvoligaša Cobreloua. U 19 odigranih utakmica, od kojih je 12 započeo u početnoj jedanaestorici, zabio je 9 golova. U dosadašnjoj karijeri igrao je za argentinskog prvoligaša Deportivo Santamarina, te trećeligaša Deportivo Moron. Njegovi menadžeri poručili su Splićanima da je Barrios spreman doći na desetodnevnu probu.

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.