Jensa Gustafssona treba smijeniti da ne napravi još veću štetu

Ponedjeljak, 18. listopada 2021. 10:00 Napisao/la  Toni Bilić
Jens Gustafsson
Jens Gustafsson

Jens Gustafsson vjerojatno neće podnijeti ostavku, jer bi ostao bez otpremnine.

Unatoč tome čelnici Hajduka trebali bi smijeniti trenera da ne napravi još veću štetu.

Što mu je sve palo napamet kod slaganja početne jedanaestorice za sraz sa Šibenikom?!

Nije mu bilo lagano složiti početnih jedanaest, nedostajalo mu je pola momčadi, najviše mu je nedostajao Livaja.

Prije sraza postojala je mogućnost da od prve minute krene Diamantakos, koji je posljednji put počeo utakmicu u 18. kolu minule sezone u dvoboju između Hajduka i Lokomotive na Poljudu, trener je bio Paolo Tramezzani.

U dosadašnjem tijeku sezone igrao je na pet utakmica s malom minutažom, nije se niti jednom upisao u listu strijelaca, nije imao niti jednu asistenciju.

U prvom poluvremenu koje je odigrao u Šibeniku, imao je jednu priliku, kada je Rogić obranio njegov udarac glavom u izglednoj situaciji.

Diamantakos ništa nije pokazao, utakmicu je očito trebao početi mladi Ljubičić.

Nije to bio jedini nelogičan potez, Gustafsson je potvrdio da nema znanja voditi Hajduk koji želi osvojiti neki trofej ove sezone.

Čolina je krenuo kao desni bek, Sahiti je zaigrao u sredini, klasičnog desnog beka, mađarskog reprezentativca Lovrencsicsa, stavio je u vrh napada na desnoj poziciji...

Sva trojica su izgledali kao ribe na suhom.

U drugom poluvremnu imali su Splićani nekoliko izglednih prilika, dvije stopostotne nije realizirao Ljubičić, fantastično je branio domaći čuvar mreže Rogić.

Bespredmetno je komentirati kako je Hajduk igrao ako je izgubio od Šibenika.

Sve osim smjene Jensa Gustafssona bilo bi pogubno za Hajduk.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.